VIBE-congres
De gezonde en veerkrachtige gemeente

Inschrijven

De inschrijvingen voor het VIBE-congres ‘De gezonde en veerkrachtige gemeente’ zijn momenteel geopend! Je kan je eenvoudig registreren via deze link.
Je kan inschrijven voor het volledige congres (1 en 2 oktober), de studiedag (1 oktober) of het studiebezoek (2 oktober).

We kiezen dit jaar resoluut voor de veiligheid van onze deelnemers en sprekers. Na intensief mail-, telefoon- en Zoom-verkeer besloten we om de studiedag op donderdag 1 oktober online te laten plaatsvinden. Zo beschermen we maximaal de gezondheid van de mensen die het congres bijwonen. Een professioneel opnameteam zal ons helpen om je aan je bureau of keukentafel de ultieme congresbelevenis te geven. De sprekers en debatleden verzamelen we in een studio zodat ze jou zonder technische problemen meer kunnen vertellen over de boeiende topics die ze in petto hebben. Geen geklungel met microfoons, defecte webcams of stilstaande beelden. Samen met PodiaPublishing bezorgen we je de ultieme online studiedag! Schuif gezellig aan vanuit ‘je eigen kot’.

De studiebezoeken op vrijdag 2 oktober zullen wel in beperkte groep plaatsvinden. We spreken daarom om 9 uur ‘s morgens af in het NMBS-station Brussel-Zuid. Oh ja, vergeet je mondmasker niet voor de bezoeken die we plannen.

Locatie

De studiedag op 1 oktober zal online doorgaan. Je krijgt de deelnamelink in jouw virtuele postbus opgestuurd.

Voor de studiebezoeken op 2 oktober verzamelen we om 9u stipt in het NMBS-station ‘Brussel-Zuid’. route

Kostprijs (exclusief BTW)

VIBE-, BBL- of VMx-lid Geen lid Student
De studiedag (01/10) €175 €225 €50
Het studiebezoek (02/10) €150 €175 €30
Het volledige congres €300 €375 €75

Permanente vorming

De studiedag op 1 oktober komt in aanmerking als permanente vorming voor milieucoördinatoren.

Zoek je nog overtuigende argumenten? Enkele reacties op het VIBE-congres 2019 vind je hier!