VIBE-congres
De gezonde en veerkrachtige gemeente

Inschrijven

De inschrijvingen voor het VIBE-congres ‘De gezonde en veerkrachtige gemeente’ zijn momenteel gesloten.

Kostprijs (vrijgesteld van BTW)

Standaard VIBE- en VMx-leden (15% korting) Studenten
5 september dag € 330 € 281 € 60
5 september avond Gratis Gratis Gratis
6 september € 230 € 191 € 50
Volledig congres € 500 € 436 € 80

KMO-portefeuille

Odisee is erkend dienstverlener bij Agentschap Innoveren en Ondernemen. Via de KMO-portefeuille zijn er subsidies mogelijk voor het VIBE-congres. Op deze manier kan je een deel van je inschrijvingsgeld laten betalen door de overheid. Ondernemers of vrije beroepen kunnen hier gebruik van maken. Meer informatie kan je hier terugvinden. Het erkenningsnummer van Odisee Advanced Education is DV.O215752.

Overnachten

Je wil de twee congresdagen bijwonen, maar je hebt nog geen overnachting in het Gentse? Geen paniek! We verwijzen je graag door naar de onderstaande adresjes waar je duurzaam de nacht kan doorbrengen.

IBIS Budget

Het ibis budget Gent Centrum ligt aan de rand van het historisch centrum van Gent en biedt comfort voor een budgetprijs. Vanuit het hotel kunt u eenvoudig alle bezienswaardigheden van Gent bezoeken; te voet of met een fiets van het hotel. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Andromeda

De hostel is een laag-energieconcept dat volledig CO2 neutraal is, met een rietveld als waterzuivering op ons dak. Je slaapt op 100 % natuurlatex matrassen en je geniet van een bio-ontbijt! ‘s Avonds kan je in de lounge of op het terras  genieten van een drankje. Meer informatie kunt u hier terugvinden.

Treck Hostel

Treck Hostel, gevestigd in een oude steenbakkerij uit de 19e eeuw, is de allereerste indoorcamping van België. Je kan er overnachten (en ontbijten) in één van de negen themacaravans of in een gemeenschappelijke kamer. Meer informatie kunt u hier terugvinden.

Room&Moor

Room&Moor is een kleinschalig “bouteco” hotel. Perfecte centrale ligging op een boogscheut van de Gentse kuip. Het is gelegen op het hippe Gentse linkeroever, met leuke winkels en lekkere restaurants in de buurt. Meer informatie kan u hier terugvinden.